Per 1 september is Carla van den Nieuwenhof gestart bij DIGH als project coordinator voor Zuid-Amerika en de Caraiben.  Carla heeft een jarenlange ervaring in de volkshuisvesting. Ooit is zij begonnen bij een woningcorporatie als financieel medewerker en daarna is zij vele jaren actief geweest als adviseur en interim-manager bij achtereenvolgens de NWR, Interlink en Atrivé. Vanuit deze rol kent zij niet alleen de processen binnen de woningcorporaties maar ook het financieel beoordelen van projecten is voor haar bekend terrein.

Namens  Aedes heeft zij een project in Kosovo gedaan. Hierdoor is de affiniteit met huisvestingsprojecten in het buitenland blijven bestaan. In haar vrije tijd heeft zij veel gereisd en kennis gemaakt met andere culturen waaronder ook Zuid-Amerika waar ze de Spaanse taal heeft geleerd.

In de functie van projectcoördinator ziet zij de kans om haar ervaringen in de sociale woningbouw te kunnen combineren met haar interesses in andere culturen en hierdoor bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van woningbouw in derde wereld landen en landen in transitie.


Terug naar algemeen overzicht Terug naar laatste nieuws

print deze pagina
Disclaimer | Copyright DIGH NL 2007 - 2009